SBO Grafisk ApS

er gearet til at løse en bred palette af grafiske opgaver - fra idé og layout til færdigt produkt. Vi benytter både digital og offset produktion, så vore kunder er sikret optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Vi modtager gerne trykklart materiale fra kunderne, men tilbyder også at viderebearbejde eksisterende materiale, eller nyopsætning af grafiske opgaver.

Vort grafiske personale rådgiver gerne omkring grafiske løsninger, så opgaven kommer sikkert og mest hensigtmæssigt gennem produktionen.

Vi forlader os ikke kun på automatiserede tekniske it-løsninger. Erfaring og kompetence er en vigtig brik for et tilfredsstillende resultat.

 

Reklametryksager

En stor del af de opgaver vi dagligt producerer, er reklametryksager som brochurer, foldere, flyers og visitkort osv. For at sikre vore kunder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, forgår en betydelig del af produktionen fuldt automatisk uden efterfølgende arbejdsprocesser. 

På en lang række opgaver er der således ikke behov for efterfølgende skæring, falsning, bukning eller hæftning. Populært sagt fylder vi papir i den ene ende og pakker den færdig tryksag i den anden ende - effektivt og ikke mindst tidsbesparende. 

Kontakt os gerne for mere information om de nye tekniske muligheder.

Bøger, hæfter, manualer og tidsskrifter

Vi fremstiller større opgaver som bøger, manualer, tidsskrifter - også gerne i begrænsede oplag. De mange nye tekniske muligheder giver os i dag mange muligheder for at rådgive vore kunder således, at de får den optimale løsning både i forhold til pris og kvalitet. 

Bøger kan bl.a. spiralindbindes med Wire-O, limbindes (Steelbook)  eller vi kan fremstille hæfter, tidsskrifter og blade fuldt automatiseret ved hjælp af de integrerede efterbehandlingsenheder.

Digital tryk, print- og kopiopgaver

Er behovet begrænset fra ganske få eksemplarer op til 300-400 stk., vil opgaven ofte kunne løses som digital tryk. Kvalitetsmæssigt er der ikke stor forskel sammenlignet med traditionel offsettryk – dog kan der være enkelte begrænsninger mht. valg af papirkvaliteter, formater osv.

Begge vore digitale maskiner har integreret efterbehandling, og vi kan derfor inline fremstille færdige hæfter, foldere m.v. En meget effektiv og hurtig løsning til de mindre opgaver.

Kontortryksager

Selv om megen kommunikation idag foregår elektronisk, er der stadig behov for tryksager til effektivisering af administrationen. Fra at være enkle og funktionelle tryksager, er brevpapir, formularer, visitkort, konvolutter m.v. vigtige elementer i den grafiske identitet.

Selv om behovet ikke er så stort som tidligere, producerer vi stadig en betydelig mængde. Ny digtital teknik reducerer opstartsomkostningerne og giver flere mulligheder end tidligere. I dag producerer vi eksempelvis også konvolutter/kuverter, blokke og formularer digitalt - også gerne i små oplag.